tuozkaya Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Merhaba aygıt yöneticisine girdiğimde resimdeki hataları alıyorum. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Bu hatanın sebebi nedir acaba? Dosya Ekleri rx hata3.png 51 KB · Görüntüleme: 49 rx hata2.png 116,7 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Merhaba aygıt yöneticisine girdiğimde resimdeki hataları alıyorum. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Bu hatanın sebebi nedir acaba?
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 28 Ocak 2021 #2 tuozkaya dedi: Merhaba aygıt yöneticisine girdiğimde resimdeki hataları alıyorum. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Bu hatanın sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kartı yeni mi aldınız? Ben yeni olarak GT1030 aldığımdan anakartımın PCI Express slotunun eski olması sebebiyle anakartın ekran kartını çalıştırmadığını ve onun için bu sorunu verdiğini öğrenmiştim. Tabi ki sizin sorununuz farklı olabilir. Artı 0 Eksi
tuozkaya dedi: Merhaba aygıt yöneticisine girdiğimde resimdeki hataları alıyorum. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Bu hatanın sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kartı yeni mi aldınız? Ben yeni olarak GT1030 aldığımdan anakartımın PCI Express slotunun eski olması sebebiyle anakartın ekran kartını çalıştırmadığını ve onun için bu sorunu verdiğini öğrenmiştim. Tabi ki sizin sorununuz farklı olabilir.
KS KS tuozkaya Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 Evet yeni aldım. Testler sorun yok gözüküyor ama gta 5'te fps sorunu yaşayınca araştırayım dedim bu hatayı farkettim. Artı 0 Eksi
Evet yeni aldım. Testler sorun yok gözüküyor ama gta 5'te fps sorunu yaşayınca araştırayım dedim bu hatayı farkettim.