Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #11 Lezize dedi: Peki orta ayarlarda drop girer mi? Bir yerde bir şey okumuştum. Raminiz düşük ise NVME SSD'niz varsa ramin eksikliğini hissetmezsiniz diye? Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda eğer RAM yeterse girmez. Ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum. Dediğin şeyi ilk defa duydum. Doğrumu bilmiyorum.
Lezize dedi: Peki orta ayarlarda drop girer mi? Bir yerde bir şey okumuştum. Raminiz düşük ise NVME SSD'niz varsa ramin eksikliğini hissetmezsiniz diye? Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda eğer RAM yeterse girmez. Ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum. Dediğin şeyi ilk defa duydum. Doğrumu bilmiyorum.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #12 Mehmet A dedi: Orta ayarlarda eğer RAM yeterse girmez. Ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum. Dediğin şeyi ilk defa duydum. Doğrumu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde bütün parçalar kaldırıyor. Önerilenlerdede kaldırıyor birtek ram kaldırmıyor.
Mehmet A dedi: Orta ayarlarda eğer RAM yeterse girmez. Ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum. Dediğin şeyi ilk defa duydum. Doğrumu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde bütün parçalar kaldırıyor. Önerilenlerdede kaldırıyor birtek ram kaldırmıyor.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #13 Lezize dedi: Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde bütün parçalar kaldırıyor. Önerilenlerdede kaldırıyor birtek ram kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Arada drop girer. Sinir bozucu olabilir. En kısa sürede elindeki RAM den bir tane daha ekle.
Lezize dedi: Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde bütün parçalar kaldırıyor. Önerilenlerdede kaldırıyor birtek ram kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Arada drop girer. Sinir bozucu olabilir. En kısa sürede elindeki RAM den bir tane daha ekle.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Şubat 2021 #14 Ultrada dropsuz sıkıntısız oynadım.