RX 5500XT görüntü vermiyor

Odinci41

Centipat
Arkadaşlar, ekran kartı arızalı değil. Başka PC'de görüntü alıyorum. Windows logosunu göremiyorum. Sadece anakartın logosu geliyor ve siyah ekranda kalıyor. Eski ekran kartım ile görüntü alıp tüm sürücüleri kaldırdım yenisini kuramadım çünkü takılı değildi. Güvenli moda da sokmuyor siyah ekranda kalıyor. Bu alanda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ekran kartı arızalı değil. Başka PC'de görüntü alıyorum. Windows logosunu göremiyorum. Sadece anakartın logosu geliyor ve siyah ekranda kalıyor. Eski ekran kartım ile görüntü alıp tüm sürücüleri kaldırdım yenisini kuramadım çünkü takılı değildi. Güvenli moda da sokmuyor siyah ekranda kalıyor. Bu alanda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kanka RAM'leri sök yuvalarına üfle tak gene olmazsa format atmayı dene o da olmadıysa Windows yüklü başka bir diskten dene o da olmadıysa anakartın garantisi varsa servise gönder yoksa yeni almanız gerekebilir.

Anakartın logosu geliyor ise görüntü alıyorsun demektir. Sıkıntı büyük ihtimalle RAM'de yakın zamanda overclock vs. yaptın mı?

Anakartın logosu geliyor ise görüntü alıyorsun demektir. Sıkıntı büyük ihtimalle RAM'de yakın zamanda overclock vs. yaptın mı?

Aynı durumu yaşadım kanka, birebir. Servise gitti geldi. Formatladım, topladıktan sonra düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka RAM'leri sök yuvalarına üfle tak gene olmazsa format atmayı dene o da olmadıysa Windows yüklü başka bir diskten dene o da olmadıysa anakartın garantisi varsa servise gönder yoksa yeni almanız gerekebilir.
Denedim
Hayır yapmadım
Tek RAM takarak deneyebilirsin.
Denedim
RAM'iniz 2 adetse yuvalardan tek tek çıkartıp değiştirip vs deneyin.
Denedim
İki RAM bazen çakışıyor sanırım benim de başıma gelmişti 1 tane RAM takarak açabilmiştim. Zaten tek RAM varsa BIOS sıfırlanabilir.

Denedim

Hayır yapmadım

Denedim

Denedim
Ben driver problemi olduğunu düşünüyorum ama Ekran kartı takılı değil iken nasıl yapacağım bilmiyorum

Denedim

Hayır yapmadım

Denedim

Denedim

Ben driver problemi olduğunu düşünüyorum ama Ekran kartı takılı değil iken nasıl yapacağım bilmiyorum
İşlemci anakart nedir? Bu arada bir keresinde DP ile driveri kurulmamış kartlardan görüntü alamadığım bir monitör denk gelmişti HDMI ile görüntü veriyordu aklıma gelenleri yazayım belki işiney arayan biri olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı