Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Sizce kullanmalı mıyım? Ne kadar performans alırsam o kadar iyi benim için. İlla ofis kullanımı için değil, değil mi? Ekran kartım: RX 5500XT.
Sizce kullanmalı mıyım? Ne kadar performans alırsam o kadar iyi benim için. İlla ofis kullanımı için değil, değil mi? Ekran kartım: RX 5500XT.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Nisan 2021 #2 Hamzz dedi: Sizce kullanmalı mıyım? Ne kadar performans alırsam o kadar iyi benim için. İlla ofis kullanımı için değil, değil mi? Ekran kartım: RX 5500XT. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman driver indirirken WHQL olanı indirin bende demin DDU ile kaldırıp WHQL indirdim kurdum
Hamzz dedi: Sizce kullanmalı mıyım? Ne kadar performans alırsam o kadar iyi benim için. İlla ofis kullanımı için değil, değil mi? Ekran kartım: RX 5500XT. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman driver indirirken WHQL olanı indirin bende demin DDU ile kaldırıp WHQL indirdim kurdum