MSI Radeon RX 5500 XT Mech 8 GB OC veya 4 GB OC modelini kullanan var mı? Varsa bu kartların soğutması veya oyun performansı hakkında ne söyleyebilir? RX 5500 XT almayı düşünüyorum ancak internette bu kart modelinin herhangi bir incelemesini bulamadım ve çok fazla yorumunu da bulamadım. MSI olduğu için kötü bir ürün olmayacağını az çok bilsem de 2.000 TL'ye yakın bir fiyat olacağı için emin olmak istiyor insan.
@Canhamit Isınma ve güç tüketimi olarak çok memnunum. 7nm olduğu için bu konularda bayağı başarılı bir model, Sapphire Pulse fanları da sessiz ve güzel çalışıyor. Sorun yaşadığım herhangi bir oyun olmadı. Büyük ihtimalle sistemin benimkinden daha iyidir ancak Ryzen 1500X ve 2x8GB 2666Mhz ile güzel performanslar aldım bazı oyunlarda. Forza Horizon ve Shadow of The Tomb Raider benchmarklarını yapmıştım seninle de paylaşıyım. Merak ettiğin test olursa senin yerine denerim eğer Sapphire Pulse modeli ve fiyatı hoşuna gittiyse
@Canhamit ısınma ve güç tüketimi olarak çok memnunum. 7nm olduğu için bu konularda bayağı başarılı bir model, Sapphire Pulse fanları da sessiz ve güzel çalışıyor. Sorun yaşadığım herhangi bir oyun olmadı. Büyük ihtimalle sistemin benimkinden daha iyidir ancak Ryzen 1500X ve 2x8GB 2666MHz ile güzel performanslar aldım bazı oyunlarda. Forza Horizon ve shadow of the Tomb Raider benchmarklarını yapmıştım seninle de paylaşıyım. Merak ettiğin test olursa senin yerine denerim eğer Sapphire Pulse modeli ve fiyatı hoşuna gittiyse
@Canhamit Isınma ve güç tüketimi olarak çok memnunum. 7nm olduğu için bu konularda bayağı başarılı bir model, Sapphire Pulse fanları da sessiz ve güzel çalışıyor. Sorun yaşadığım herhangi bir oyun olmadı. Büyük ihtimalle sistemin benimkinden daha iyidir ancak Ryzen 1500X ve 2x8GB 2666Mhz ile güzel performanslar aldım bazı oyunlarda. Forza Horizon ve Shadow of The Tomb Raider benchmarklarını yapmıştım seninle de paylaşıyım. Merak ettiğin test olursa senin yerine denerim eğer Sapphire Pulse modeli ve fiyatı hoşuna gittiyse
Dostum çok teşekkür ederim sanırım alternatiflerimden MSI'ın RX 5500 XT modelini çıkartıp SAPPHIRE'inkini ekleyeceğim. Geriye kalan şey GTX 1650 SUPER GAMING X modeliye SAPPHIRE arasında seçim yapmak. Eğer oyunların arasında varsa AC Odyssey ya da Witcher 3'ün benchmarklarını yaparsan çok sevinirim ve bu test sırasında ekran kartı maksimum kaç dereceye çıktı söyleyebilirsen çok makbule geçer.
Dostum çok teşekkür ederim sanırım alternatiflerimden MSI'ın RX 5500 XT modelini çıkartıp SAPPHIRE'inkini ekleyeceğim. Geriye kalan şey GTX 1650 SUPER GAMING X modeliye SAPPHIRE arasında seçim yapmak. Eğer oyunların arasında varsa AC Odyssey ya da Witcher 3'ün benchmarklarını yaparsan çok sevinirim ve bu test sırasında ekran kartı maksimum kaç dereceye çıktı söyleyebilirsen çok makbule geçer.