RX 5500XT ses yapıyor

riseeee

Centipat
Merhabalar yaklaşık sistemimi toplayalı 4.5 ay oldu ekran kartım MSI RX 5500XT 8 GB Mech modeli ve çıkan ses şu sizce Coil Whine mı yoksa başka bir sorun mu ona göre servise göndereceğim. Son olarak i3-9100F ile kullanıyorum. PUBG gibi oyunlarda 40 FPS almam garip değil mi? Darboğaz mı yapıyor acaba, çoğu oyunda almam gerekenden az FPS almaktayım. Bu yüzden yüksek grafik isteyen oyunlar oynayamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dinlediğiniz sesi boştayken bu şekilde yükte daha fazla yapmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun benim EVGA 2070 Super XC Gaming kartımda da var. Muhtemelen Coil Whine. Ben böyle kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor kulaklık sayesinde ama isterseniz garantiye yollayın genelde değişim yapıyorlar. (Ben yollamadım o süreçle uğraşmaya üşendim).
Merhabalar yaklaşık sistemimi toplayalı 4.5 ay oldu ekran kartım MSI RX 5500XT 8 GB Mech modeli ve çıkan ses şu sizce Coil Whine mı yoksa başka bir sorun mu ona göre servise göndereceğim. Son olarak i3-9100F ile kullanıyorum. PUBG gibi oyunlarda 40 FPS almam garip değil mi? Darboğaz mı yapıyor acaba, çoğu oyunda almam gerekenden az FPS almaktayım. Bu yüzden yüksek grafik isteyen oyunlar oynayamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Driverler güncel mi?

Garantisi devam ediyorsa gönder gitsin.

@kado1082 4 ay falan oldu alalı ve sanki daha da artıyor gibi ses git gide daha çok yapıyor bu yüzden şimdi göndersem bir şey yaparlar mı diye sorguluyorum kendi kendime ama göndereceğim yakın zamanda inşallah değişim veya tamir gibi bir şey yaparlar @Darbeli_Matkap007 4'ya da 5 ay oldu toplayalı bilgisayarı.
Aynı sorun benim EVGA 2070 Super XC Gaming kartımda da var. Muhtemelen Coil Whine. Ben böyle kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor kulaklık sayesinde ama isterseniz garantiye yollayın genelde değişim yapıyorlar. (Ben yollamadım o süreçle uğraşmaya üşendim).

Driverler güncel mi?

Driverlar güncel durumda ve seninde ekran kartında varmış gerçekten garip bir ses :) Coil Whine desen biraz benziyor ama elektrik sesi gibide anlamsız :)
Garantisi devam ediyorsa gönder gitsin.

Vatan'dan topladım sistemi servis için toplattığım şubeyemi götürmem lazım yoksa servis için başka bir şubesine götürebilir miyim? Bilgin varsa yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı