RX 5500XT ses yapıyor

riseeee

Centipat
Merhabalar yaklaşık sistemimi toplayalı 4.5 ay oldu ekran kartım MSI RX 5500XT 8 GB Mech modeli ve çıkan ses şu sizce Coil Whine mı yoksa başka bir sorun mu ona göre servise göndereceğim. Son olarak i3-9100F ile kullanıyorum. PUBG gibi oyunlarda 40 FPS almam garip değil mi? Darboğaz mı yapıyor acaba, çoğu oyunda almam gerekenden az FPS almaktayım. Bu yüzden yüksek grafik isteyen oyunlar oynayamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dinlediğiniz sesi boştayken bu şekilde yükte daha fazla yapmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Destech sesi fulleyip dinlersen arkada cızırtı değil değişik bir ses geliyor böyle nasıl tarif edebilirim 1 saniye aralıklarla kesilip değişik bir ses geliyor o ses sorun.

@Conficker Belasi Rampage X horse 600W +80 p da o kadar kaliteli degil PSU acaba PSU ekran kartına böyle bir ses yaptırabilir mi ki sesin ekran kartından geldigine eminim. İdaretenlik aldıydım dolar yüksek diye malum.

Aynı sorun benim EVGA 2070 Super XC Gaming kartımda da var. Muhtemelen Coil Whine. Ben böyle kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor kulaklık sayesinde ama isterseniz garantiye yollayın genelde değişim yapıyorlar. (Ben yollamadım o süreçle uğraşmaya üşendim).

Driverler güncel mi?

Garantisi devam ediyorsa gönder gitsin.

@kado1082 4 ay falan oldu alalı ve sanki daha da artıyor gibi ses git gide daha çok yapıyor bu yüzden şimdi göndersem bir şey yaparlar mı diye sorguluyorum kendi kendime ama göndereceğim yakın zamanda inşallah değişim veya tamir gibi bir şey yaparlar @Darbeli_Matkap007 4'ya da 5 ay oldu toplayalı bilgisayarı.

Driverlar güncel durumda ve seninde ekran kartında varmış gerçekten garip bir ses Coil Whine desen biraz benziyor ama elektrik sesi gibide anlamsız
Garantisi devam ediyorsa gönder gitsin.

Vatan'dan topladım sistemi servis için toplattığım şubeyemi götürmem lazım yoksa servis için başka bir şubesine götürebilir miyim? Bilgin varsa yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…