RX 5500XT sistem Apex Legends oynatır mı?

Naryy0

Hectopat
Selam öncelikle, Apex Legends indirecektim ama sistemim kaldırır mı diye sizlere sormak istedim.

Ekran kartı: RX 5500 XT THICC II Pro 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M H
İşlemci: Ryzen 3 1200 12nm 3.10 GHz.
RAM: 8 GB.

Sistemim bu işlemcim bayağı yetersiz bu sisteme göre biliyorum :( genellikle FPS türü oyunlar oynamayı seviyorum Warzone denemiştim ama Low'da 40FPS alıyordum işlemcim yüzünden Apex Legends çok dikkatimi çekti. Hızlı oyunlar çok daha hoşuma gidiyor indirmek istedim, tabii ilk önce sizlere sormak istedim mediumda kaç FPS alırım tahminen ve önerdiğiniz başka FPS oyunları var mı varsa eğer söyleyebilir misiniz :(

Son düzenleme:
Selam öncelikle, Apex Legends indirecektim ama sistemim kaldırır mı diye sizlere sormak istedim.

Ekran kartı: RX 5500 XT THICC II Pro 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M H
İşlemci: Ryzen 3 1200 12nm 3.10 GHz.
RAM: 8 GB.

Sistemim bu işlemcim bayağı yetersiz bu sisteme göre biliyorum :( genellikle FPS türü oyunlar oynamayı seviyorum Warzone denemiştim ama Low'da 40FPS alıyordum işlemcim yüzünden Apex Legends çok dikkatimi çekti. Hızlı oyunlar çok daha hoşuma gidiyor indirmek istedim, tabii ilk önce sizlere sormak istedim mediumda kaç FPS alırım tahminen?
İ5 3570 GTX 1050 8GB TEK KANAL ile rahat bir şekilde oynandı.

RAM tek kanal, işlemci 1200 yani kartı bayağı geri çeker. RAM'leri 2x8 GB yaparsan işlemci çift kanaldan destek alır, grafikleri köklerden yük ekran kartına biner ama uzun vadede en az Ryzen 3100'e geçmen iyi olur.

Alacağım kanka 16 yapacağım RAM'i ilk işim o olacak PUBG indiriyorumda ortalama kaç FPS alırım mediumda.

Alacağım kanka 16 yapacağım RAM'i ilk işim o olacak PUBG indiriyorum da ortalama kaç FPS alırım mediumda.

Ultra ayarlarda 80-90 civarı alırsın diye düşünüyorum. Medium için konuşmak zor işlemciden ötürü, çünkü takılmalar ve düşüşler olabilir.

Ultra ayarlarda 80-90 civarı alırsın diye düşünüyorum. Medium için konuşmak zor işlemciden ötürü, çünkü takılmalar ve düşüşler olabilir.

Kanka PUBG denedim darboğaz oluyor 6 7 evin yanına gelince drop oluyor bayağı sonra Apex denedim onda da en yüksektede mediumdada aynı FPS değerleri akıcı gelmedi pek 40 50 FPS gibi oynuyorum ekran kartını pek zorlamak istemedim RAM'i 16 yapıp Ryzen 5 1600 alacağım büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı