RX 5500XT sistem ile yayın yapılır mı?

erne adam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben son günlerde Kick de yayın yapmayı planlıyorum. İnternetim çok iyi internet fakat donanımsal olarak yapabilir miyim diye kendime soruyorum. O yüzden sizden yardım istiyorum. Yazdığım donanımlar ile yayın açılır mı onu öğrenmek istiyorum.

Ryzen 5 4500
RX 5500 XT 4 GB
2 slot olmak üzere 24 GB RAM

Amacım 1080p vermek ama 720p bile olur. Çok ağır oyunlar oynamayacağım zaten şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben son günlerde Kick de yayın yapmayı planlıyorum. İnternetim çok iyi internet fakat donanımsal olarak yapabilir miyim diye kendime soruyorum. O yüzden sizden yardım istiyorum. Yazdığım donanımlar ile yayın açılır mı onu öğrenmek istiyorum.

Ryzen 5 4500.
RX 5500 XT 4 GB.
2 slot olmak üzere 24 GB RAM.

Amacım 1080p vermek ama 720p bile olur. Çok ağır oyunlar oynamayacağım zaten şimdiden teşekkür ederim.

Önerim olarak sistemini güncelleyip yayın açman olacaktır.

İşlemci faktörü önemli yayın için 5600 yükseltmesi yaparak yayın açabilirsin. Hafif oyunlar için yeterlidir.

Yayın yaparsın ama ne yayınlayacaksın. Oyun olarak sistemin zaten zorluyorsa yavaşlamalar olacaktır. Ben yemek yayını yapıyorum mesela senin sistemine benzer bir bilgisayar sahibim sorun olmuyor. Unutmayın windows ram kullanımı 16gb çıkabiliyor. Ben bir ara bunun sıkıntısını yaşadım. Cihazdan dolayı yavaşlama oldu.

Ryzen 5 4500
RX 5500 XT 4 GB
2 slot olmak üzere 24 GB RAM

İşlemciyi 5600 yaparsanız mükemmel olur. yayınlarda ve oyunlarda sıkıntı çekmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı