Arkadaşlar merhabalar.
Uzun zamandır araştırıyorum ve artık sistem toplamaya karar verdim.
Sizce parçalar uyumlu ve güzel mi, sıkıntı çıkarır mı? Güzel FPS alır mıyım?
Aquarius 5AD | Game Garaj buradan özelleştirin. İşlemciyi 3500X veya 3600 seçin(şiddetle 3600 öneririm). Ekran kartınıda Powercolor Red Dragon RX 5500XT 8GB seçin. Aynı fiyata çok daha iyi sistem toplamış olursunuz. Site tamamen güvenilir bu arada.
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
O monitörü kimse önermiyor. Ancak bu sadece bildiğin hurafe. Aynı monitörün 24 inç versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Ayrıca arkadaş monitörü almayacak. Zaten monitöre sahip.
Mümkünse RAM'leri 3000mhz CL16 yap hem tasarruf etmiş olursun. SSD'yi de PATRİOT BURST veya KİNGSTON A400 seçebilirsin. PSU kısmında da eğer RGB'ye pek önem vermiyorsan FSP'nin 600W 80+ seçebilirsin. Kasayı da POWERBOOST X-58 RGB Mesh Panel'i seçebilirsin ya da Corsair Spec Delta RGB modeline de bakabilirsin. Eğer böyle yaparsan artırdığın parayla (istersen) GTX 1660 SUPER alabilirsin.
Kalitesizliğin sebebi ölü pixel ve kullanılan malzeme. Kullandığınız monitörde ki paneli zaten Samsung üretiyor. Panelin Samsung'tan farkı yok onun dışında 5500TL ile 5600XT sistem toplayabilirsiniz.
Arkadaşlar merhabalar.
Uzun zamandır araştırıyorum ve artık sistem toplamaya karar verdim.
Sizce parçalar uyumlu ve güzel mi, sıkıntı çıkarır mı? Güzel FPS alır mıyım?
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun