E Enes Tutar Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 RAM 3200mhz Cl16 Ekran kartı RX 5500XT Anakart B450M S2H İşlemci R3 3100 Selam. Sistemim anormal derecede düşük performans veriyor. Örnek vermek gerekirse CS:GO ölüm maçı modunda FPS genellikle 50-40 arası. Bu değerlerin normal olduğunu sanmıyorum. Oyun içi kullanım değerlerini ekliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Selam. Sistemim anormal derecede düşük performans veriyor. Örnek vermek gerekirse CS:GO ölüm maçı modunda FPS genellikle 50-40 arası. Bu değerlerin normal olduğunu sanmıyorum. Oyun içi kullanım değerlerini ekliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Afterburner ile oyundayken ekran görüntüsü atarmısınız hocam. Artı 0 Eksi
KS KS E Enes Tutar Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 bblokee dedi: Afterburner ile oyundayken ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da Afterburner çalışmıyor galiba. Diğer uygulamalarda gösterirken CS'de değerleri göremiyorum. Artı 0 Eksi
bblokee dedi: Afterburner ile oyundayken ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da Afterburner çalışmıyor galiba. Diğer uygulamalarda gösterirken CS'de değerleri göremiyorum.