INTEL 10400-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B460M-A PRO-500GB NVME-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B460M-A PRO-SEAGATE 1TB-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
İkinci attığım 240SSD+1TB HDD, ilk attığım 500GB SSD.
MediaMarkt'ı bilmiyorum ama Vatan'da taksit seçenekleri daha uygun. Herkes tek çekim alamıyor PC'yi. İnternetten alınca 7klık bilgisayar 8K ya geliyor. Aynı mantık olduğundan Vatan'dan almak daha iyi. Hem parçaların garantisi var sonuçta. Bir şey olsa hemen götürür, kargo falan beklemez.
MediaMarkt'ı bilmiyorum ama Vatan'da taksit seçenekleri daha uygun. Herkes tek çekim alamıyor PC'yi. İnternetten alınca 7klık bilgisayar 8K ya geliyor. Aynı mantık olduğundan Vatan'dan almak daha iyi. Hem parçaların garantisi var sonuçta. Bir şey olsa hemen götürür, kargo falan beklemez.
Aile olayları cidden sıktı.
Yıl 2020 oldu artık.
Onun disinda Vatan cidden fahiş fiyatlarda ek ücret almıyorsa hazır sistem şeklinde oradan alınabilir ama kesinlikle tek tek alınmaz çünkü çok pahalı.
BİRDE BANA RTX ÖNERMEYİN EVET ÇOK GÜZEL Bİ GPU AMA BEN RTX DELİSİ DEĞİLİM O PARAYA 6 GB LIK RTX ALACAĞIMA 8 GB RADEON ALIRIM. BENİM OYNAYACAĞIM OYUNLAR BELLİ. MİNECRAFT, GTA V, CSGO, ETS2, FORZA HORİZON 4..