RX 5500XT sistemde CS:GO FPS düşmesi

kokunc99

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, CS:GO oynarken düz koşarken veya ateş etme vb. durumlarda değilken FPS'im 360-370 arasında seyrediyor. Fakat bir çatışmaya girdiğimde çevremde insanlar olduğunda veya benzeri durumlarda FPS'im bir anda 360'dan 140-150'lere kadar düşüyor.
Sistemim: RX 5500XT 8 GB, Ryzen 5 3500X, Team t-force Vulcan TUF alliance 16 GB 3200MHz RAM, 480 GB Adata SSD.
Oyunu 4:3 1280:960 çözünürlükte oynuyorum ayarlarım ise hepsi Low'da.
Arkadaşlar, acemi değilim sadece 4 sene oyuna ara verdim ve en az bu oyunda 3bin saatim vardır fakat yeni topladığım sistemimle ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

Çalıştırma seçeneklerine baktım -high yazınca aksine daha fazla FPS düşüşü ve drop oldu bu sebepten başlangıç komutlarıyla ilgili bir şey önermeyin hepsini denedim. (işlemci çekirdek sayısının kodunu da denedim o da olmadı aksine zarar verdi fps'ime)

Bu FPS drobu gerçekten fark ediliyor. Lütfen bilen arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi driver yüklü?
Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL)
En sağlıklısı gibi duruyor.

Hangi driver yüklü?
Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL)
En sağlıklısı gibi duruyor.
Amd Radeon Software üzerinden baktığımda güncel sürüm olarak 20.12.1 görüyorum ve güncel gösteriyor.

Bu uygulama ile driver ı temiz silip dediğim sürümü kurmayı deneyin. Çoğu kişi en güncel sürüm genelde sorunlu olabileceği için çıktıktan çok sonra kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…