Aerocool KCAS PLUS 600W 80Plus Bronze Sertifikalı 50A Single Rail Güç Kaynağı 80Plus Bronze Sertifikalı KCAS PLUS 600W Kasanızın Yeni Güç Noktası Olacak! Güç ve Verimlilikte KCAS PLUS 600 ile Performansınızı Artırın Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan Aerocool; 600W'lık gerçek gücü...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
RX 5500XT-i3 9100F-16 GB-RAM bileşenlerinden oluşan sistemim için verdiğim linklerde ki PSU'lardan hangisi daha uygun? Fiyat farkının az olmasından dolayı 600W mı alınmalıdır yoksa 500W bu sistem için yeterli olan gücü verir mi?
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bence 600w olanını tercih etmelisin. Çünkü bilgisayarına ekstradan bir parça taktırmak istersen 500w seni zorlayabilir. Benim tercihim bundan yana. Ama Teknobiyotik'e birkaç soru sormuştum. Hiç geri dönüş yapılmadı. O yüzden o PSU'yu başka sitelerden bakmalısın.
Aerocool KCAS PLUS 600W 80Plus Bronze Sertifikalı 50A Single Rail Güç Kaynağı 80Plus Bronze Sertifikalı KCAS PLUS 600W Kasanızın Yeni Güç Noktası Olacak! Güç ve Verimlilikte KCAS PLUS 600 ile Performansınızı Artırın Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan Aerocool; 600W'lık gerçek gücü...
Bütçem şuanlık max 400-450 TL. Bilgisayar bileşenlerini ise tümüyle Teknobiyotik'ten, PC sihirbazından topladığımdan dolayı attığınız linklerde ki diğer örnekleri tercih edemem ancak yinede teşekkürler.Sanırım çoğunluk 600W Aerocool'dan yana ben de onu tercih edeceğim.
Bütçem şuanlık max 400-450 TL. Bilgisayar bileşenlerini ise tümüyle Teknobiyotik'ten, PC sihirbazından topladığımdan dolayı attığınız linklerde ki diğer örnekleri tercih edemem ancak yinede teşekkürler.Sanırım çoğunluk 600W Aerocool'dan yana ben de onu tercih edeceğim.