RX 5500XT vs 1660 Super

Rivals

Centipat
Arkadaşlar herkese selam bu 3 ürün arasında kaldım aralarında fiyat farkı olduğunu biliyorum fakat fiyat/performans bağlamında düşünürsek hangisi mantıklıdır?
5500XT 4 GB ve 8 GB arasında gördüğüm kadarıyla hiç fark yok.
1660 Super için 4 GB ile arada 700 TL 8 GB ile 400TL gibi bir fark var sizce buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen kendi tercihimi 1660 Super'den yana yapardım. Eklediğiniz linkteki 1660 Super'in fiyatına 33TL daha ekleyip RX 5600 XT aldım geçen gün. Dilerseniz indirimleri kovalayabilirsiniz. Dilerseniz de verdiğim linkten karşılaştırabilirsiniz, buyrun:

RX 5500 XT vs GTX 1660 Super - Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Super alacak bütçeniz varsa daha iyi bir ekran kartıdır. Ayrıca 1660 Super 6 GB.
Hem dolar artmış, fiyatlar da uçmuş durumdayken mutlaka indirim kovalamanızı tavsiye ederim.

1660 Super alacak bütçeniz varsa daha iyi bir ekran kartıdır. Ayrıca 1660 Super 6 GB.
Hem dolar artmış, fiyatlar da uçmuş durumdayken mutlaka indirim kovalamanızı tavsiye ederim.

Gigabyte'ın bu 3 fanlı modeli için fiyat nasıl durumda daha ucuza bulabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…