RX 5500XT vs GTX 1660 Super

luktodoro

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçen gün 1785 TL'ye indirimde buldum diye biraz acele edip Sapphire RX 5500 XT 8G Nitro aldım. Fakat Palit marka GTX 1660 Super şu an 2000'e kadar düşmüş durumda. Sizce beğenmedim diye iade edip GTX 1660 Super'e geçeyim mi? Hatta elimde halihazırda ASUS R9 380 4G var bunu bir süre daha tutup yeni kartlar çıkınca mı alayım? İşlemcim Ryzen 5 1600 AF. Bir de en önemli sorum Samsung CF396 FreeSync monitörüm var GTX 1660 Super alırsam FreeSync eksikliğini hisseder miyim? Şimdiden teşekkürler.

Dostum bence 1660 Super'e geçmelisin. Gerek sıcaklık gerek performans olarak seni üzmeyecek çok güzel bir kart.

Hocam ama Free Sync kullanamamayı hissetmem mi? Tek değiştirmemem için sebep Free Sync olayı.

Bu iki kart arasından GTX 1660 Super daha iyidir. R9 380'i satıp, üstüne biraz daha koyup belki RTX 2060 veya RX 5700 alabilirsin. Yeni kartlar gelesiye kadar dolar düşebilir veya artabilir o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Bu iki kart arasından GTX 1660 Super daha iyidir. R9 380'i satıp, üstüne biraz daha koyup belki RTX 2060 veya RX 5700 alabilirsin. Yeni kartlar gelesiye kadar dolar düşebilir veya artabilir o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Hocam R9 380’ i satıp alacağım zaten onda sıkıntı yok da, benim derdim ekran kartım NVIDIA olunca Free Sync’ ı kullanamayacağım. Çok bir eksikliğini hisseder miyim?

Hocam ama Free Sync kullanamamayı hissetmem mi? Tek değiştirmemem için sebep Free Sync olayı.
FreeSync çok fark edilir bir şey değil bence. Evet ufacık bir farkı oluyor fakat şahsen ben bir e-spor oyuncusu felan değilim. Ufak tefek yırtılmalar beni rahatsız etmiyor.

Hocam R9 380’ i satıp alacağım zaten onda sıkıntı yok da, benim derdim ekran kartım NVIDIA olunca Free Sync’ ı kullanamayacağım. Çok bir eksikliğini hisseder miyim?

RX580 kullanıyorum ben de. FreeSync açık ama çok bir şey fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…