ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar bu 2 karttan hangisi daha iyi? Ve iyi olmasının sebebi nedir acaba? Özellikler bölümünde her şey aynı olarak gözüküyor. Bu kadar fiyat farkı neden?
ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Arkadaşlar bu 2 karttan hangisi daha iyi? Ve iyi olmasının sebebi nedir acaba? Özellikler bölümünde her şey aynı olarak gözüküyor. Bu kadar fiyat farkı neden?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bütçeni RX 5600XT zorlayacaksa RX 5500 XT (8 GB) bence 1080P için gayet yeterli bir karttır ama RX 5600XT VRAM'i daha düşük olmasına rağmen daha yüksek performans veriyor diye biliyorum kısacası her şey VRAM değil mesela GTX 1050 Ti 4 GB'ın performansı GTX 1060 3GB'dan daha düşük olması gibi. Ve bundaki etken CUDA çekirdeği olarak biliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
Soldan 2.ci rakam bile açıklıyor daha iyi olduğunu 5500 vs 5600 bu iki sayının soldan 2.ci rakamı ne kadar fazlaysa o kadar iyi gibi düşün. Ayrıca TUF serisinin ısınma sorunu var.
Bana kalırsa 5600 yerine 5700 Gaming X var. Almak için: