Gigabyte Radeon RX 5600 XT Windforce OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte Radeon RX 5600 XT Windforce OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Haklısın ustam doğru söylüyorsun lakin benim ağzım çok yandı bu olaylardan kafamdaki şey en azından bir sıkıntı çıktığında fiziksel olarak görüşeceğim biri var. İnternet'ten alınca uğraş dur.
Haklısın ustam doğru söylüyorsun lakin benim ağzım çok yandı bu olaylardan kafamdaki şey en azından bir sıkıntı çıktığında fiziksel olarak görüşeceğim biri var. İnternet'ten alınca uğraş dur.
Zamanında Sinerji'den aldığım soğutucuyu yanlış model göndermişlerdi. Siteyle irtibata geçtiğimde olması gereken modeli göndermişlerdi. Aradaki fiyat farkı 100 ₺ falan olsa neyse derim de o kadar fiyat farkı yüz yüze muhattap görmek için verilmez. İlla mağazadan alacaksan da Itopya, Eksen mağazalarından al yine oradan o fiyata alma. Vatanın absürt fiyat politikasını bu şekilde tepkilerle olması gereken düzeye çekmedikçe adamlar bu fiyatlara ürün satmaya devam edecekler.
ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar bu 2 karttan hangisi daha iyi? Ve iyi olmasının sebebi nedir acaba? Özellikler bölümünde her şey aynı olarak gözüküyor. Bu kadar fiyat farkı neden?
Zamanında Sinerji'den aldığım soğutucuyu yanlış model göndermişlerdi. Siteyle irtibata geçtiğimde olması gereken modeli göndermişlerdi. Aradaki fiyat farkı 100 ₺ falan olsa neyse derim de o kadar fiyat farkı yüz yüze muhatap görmek için verilmez. İlla mağazadan alacaksan da İtopya, eksen mağazalarından al yine oradan o fiyata alma. Vatan'ın absürt fiyat politikasını bu şekilde t.
Bende zamanında ince hesaptan monitör sipariş vermiştim kırık şekilde yolladılar. Daha sonra ise parasını iade ettiler ama tam 20 gün beklettiler. Beklemek sıkıntı o yüzden ama haklısın teşekkür ederim yorumun için. O sitelerden alayım