RX 5500XT ( XFX 8 GB vs ASUS 4 GB)

Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj Peki bu modele bu parayı vermeye değer mi? Pek çok 1660 Super'den daha ucuz. Acaba darboğaz yaşar mıyım?

Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj Peki bu modele bu parayı vermeye değer mi? Pek çok 1660 Super'den daha ucuz. Acaba darboğaz yaşar mıyım?

Güncel 1660 Super'lerin fiyatlarıyla kıyaslayınca rahat verilir. Ama işlemcinin tekli çekirdek gücü zorlar mı bilmiyorum. Ben Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB kullanıyorum kartın performansı başarılı ve en ağır oyunlarda bile 65 dereceyi geçmiyor bu sıralar. İmzamda detayları var kartın. Güç kaynağın yetiyorsa ve 2x8 GB RAM sahibiysen o 1660 Ti kartını almanı öneririm, yoksa bütçeni tekrar gözden geçirip uygun fiyatlı 5500 XT'lere yönelebilirsin.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Güç kaynağım Thermaltake Litepower 700 Watt LP-700AL2NH ve 2x8 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM sahibiyim. Güç kaynağım sanırım fazlasıyla yeterli olacaktır. 1660 ti konusuna gelirsek, bu kart ile işlemcim darboğaz yapacak gibi görünüyor. Ancak Sizin kullandığınız Pulse modeli de şu an çok ucuz değil gibi. 2 hafta önce 1900 TL'ye bulunuyordu, keşke o zaman alsaymışım diyorum. Ama sonuç olarak 300 TL gibi bir farkla 5500 XT yerine 1660 Ti alabiliyorsunuz. Aynı model kartların farklı marka üretimleri arasında bile daha çok fark olduğu göz önüne alındığı zaman iyi bir fırsat gibi. Yine de sizin kartınız tekrar 1900 TL bandına gelirse sanırım onu alırım.

@drsalasso doğru bu fiyattan önermiyorum ve bolca indirime giriyor bu kart. Yılbaşına indirimi hesabına yine indirime girecektir, belki uygun fiyatlı 1660 Super'ler de görürüz. Şimdilik beklemekte fayda var.
Yılbaşı indirimleri ne zaman olur ve hangi siteleri kontrol etmemi önerirsiniz?

Yılbaşı indirimleri ne zaman olur ve hangi siteleri kontrol etmemi önerirsiniz?

Çok değişken oluyor. 5500 XT için en temizi Akakçe'den takip etmek olur çünkü bu kart çok farklı yerlerde indirime giriyor. 1660S içinse İtopya ve Gamegaraj idealdir.

Sizce sizin kartınızı tekrar 1900 TL bandında bulabilir miyim? (hatta daha azına)

Hocam, yeni oyunları oynayacaksanız 8 GB tercih etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…