Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 31 Temmuz 2022 #11 Umut Nas dedi: Hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Aldım sipariş verildi inşallah büyük fark olur ya hevesim kursağımda kalmaz umarım
Umut Nas dedi: Hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Aldım sipariş verildi inşallah büyük fark olur ya hevesim kursağımda kalmaz umarım
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 31 Temmuz 2022 #12 Mr. Falcon dedi: Aldım sipariş verildi inşallah büyük fark olur ya hevesim kursağımda kalmaz umarım. Genişletmek için tıkla... PowerColor modeli mi Sapphire modeli mi aldınız?
Mr. Falcon dedi: Aldım sipariş verildi inşallah büyük fark olur ya hevesim kursağımda kalmaz umarım. Genişletmek için tıkla... PowerColor modeli mi Sapphire modeli mi aldınız?
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 31 Temmuz 2022 #13 Moltreach dedi: PowerColor modeli mi Sapphire modeli mi aldınız? Genişletmek için tıkla... power color
Moltreach dedi: PowerColor modeli mi Sapphire modeli mi aldınız? Genişletmek için tıkla... power color
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #14 Mr. Falcon dedi: Power color Genişletmek için tıkla... Güzel seçim
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 1 Ağustos 2022 #15 Mr. Falcon dedi: Power color. Genişletmek için tıkla... İyi olanı yapmışssınız hayırlı kullanmalar.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 1 Ağustos 2022 #16 Moltreach dedi: İyi olanı yapmışssınız hayırlı kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Moltreach dedi: İyi olanı yapmışssınız hayırlı kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Resmen gençleştim God of War orjinal grafikler FSR kalite ile 46 FPS aldım baya iyi geldi Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Moltreach dedi: İyi olanı yapmışssınız hayırlı kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Moltreach dedi: İyi olanı yapmışssınız hayırlı kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Resmen gençleştim God of War orjinal grafikler FSR kalite ile 46 FPS aldım baya iyi geldi
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 8 Yer Bodrum 2 Ağustos 2022 #17 Mr. Falcon dedi: Resmen gençleştim God of War orjinal grafikler FSR kalite ile 46 FPS aldım baya iyi geldi Genişletmek için tıkla... Hocam benim de geçesim var gaza getirmeyin. Hayırlı uğurlu olsun.
Mr. Falcon dedi: Resmen gençleştim God of War orjinal grafikler FSR kalite ile 46 FPS aldım baya iyi geldi Genişletmek için tıkla... Hocam benim de geçesim var gaza getirmeyin. Hayırlı uğurlu olsun.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #18 Mr. Falcon dedi: Sizce büyük bir fark olacak mıdır? Geçmemi tavsiye ediyor musunuz? Maksimum verebileceğim 2600 TL'm var ve ikinci el almak istemiyorum. Yeni çıkan FIFA 23 sistem gereksinimlerinden ötürü değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Fark eder, alınabilir.
Mr. Falcon dedi: Sizce büyük bir fark olacak mıdır? Geçmemi tavsiye ediyor musunuz? Maksimum verebileceğim 2600 TL'm var ve ikinci el almak istemiyorum. Yeni çıkan FIFA 23 sistem gereksinimlerinden ötürü değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Fark eder, alınabilir.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 2 Ağustos 2022 #19 szoboszlaii dedi: Fark eder, alınabilir. Genişletmek için tıkla... aldım hocam gowda 46 fps çektim polat.cbk dedi: Hocam benim de geçesim var gaza getirmeyin. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mı fark eder dersin hocam al kesin
szoboszlaii dedi: Fark eder, alınabilir. Genişletmek için tıkla... aldım hocam gowda 46 fps çektim polat.cbk dedi: Hocam benim de geçesim var gaza getirmeyin. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Bu kadar mı fark eder dersin hocam al kesin