RX 560 1750 TL eder mi?

CAMEL DAYI 58

Hectopat
Daha fazla  
RX 560 1750 TL eder mi? GTA 5 1080p de Ultra oynatır mı ve ekran kartı fiyatları düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda yavaş yavaş ekran kartı piyasası düşüyor ama ben olsam bir RX560 1750TL vermem bana düşer gibi geliyor zaten bir ara 960 TL'ye almıştım aralarda bulunuyor ucuz fiyatlı.

1400 TL GTX 970 güzel fiyat hocam, hayırlı olsun açıkçası bundan 2 yıl öncesine kadar 900-1000TL gibi fiyatlardan satılan 970'i şu anki kur ve stok krizi de hesaba katıldığında söylediğiniz şekilde uyguna denk getirilmesi biraz güç tabii biraz da şans meselesi, ilana koymayıp daha uyguna verebilenler illa ki çıkıyor.

Ben 1 hafta bekledim 1500'e satmak için Bunu alacağıma 1050Ti alırım mesajları sıkmıştı ki sattım. 560'a o para verilmez. 960'a verilir mi bilmiyorum. Ama ikinci elde arada fiyatı uygun denk gelen kartlar oluyor onu biliyorum.
Buradan arada kontrol ederseniz bulursunuz.

Rog strix gtx 970 li sistem buldum hocam aşırı uyguna sadece kart elimde bozulur diye korkuyorum hemde biraz tozlu sizce 3 4 sene dayanırmı kart hiç zorlanmıyacağım eski oyunları oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…