RX 560 2 GB vs GTX 1050

Evet ayrıca GTX 1050'nin fotoğraflarında son resimdeki kart 1050 değil. Pek güvenemedim.

Sordum ben satan kişiye önceki sattığım ekran kartımdı dedi yanlışlıkla koydum dedi. Mantıklı olan da aslında RX 560 garantisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi olduğu için değil mi?
Bence AMD alma. Biraz daha araştır garantili GTX 1050 al. AMD'nin en dandirik kartı ile dahi Mining yapıyorlar. Örnek;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki kart da eşit performanslı. FreeSync özelliği ucuz monitörlerde olduğunu için RX560 öneriyoruz genelde.
Bu karşılaştırmada Garantisiz GTX 1050'nin hem daha ucuz hem garantili RX560'a karşı hiç şansı yok.

@MR.SAROWA saçma sapan konuşmayalım lütfen

Bir sorum daha var ekran kartıyla mining yapılmış mı yapılmamış mı anlamak için bir yol var mı ?

Dostum sen beni anlamadın. Mining ile kartı öldürüp 2.ci elden satanlar var.

Kafam çok karıştı mining yapmış olabilirler ne yapacağımı şaşırdım.

Bir sorum daha var ekran kartıyla mining yapılmış mı yapılmamış mı anlamak için bir yol var mı ?
Şu anlık bir şey duymadım. Mining yapılıp yapılmadığını öğrenmek için bir yol bulamadım, ama kart kısa zamanda eskimiş gözükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…