Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 30 Aralık 2022 #1 Selam RX560 ekran kartı aldım 300W güç kaynağıma taktım ama hız aşırtma yapınca bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor yetersiz mi? 400W alsam olur mu?
Selam RX560 ekran kartı aldım 300W güç kaynağıma taktım ama hız aşırtma yapınca bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor yetersiz mi? 400W alsam olur mu?
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 30 Aralık 2022 #2 Güç kaynağından değil de yeterli voltaj arttırmadığından donuyordur. Ben yine de çok arttırmanı tavsiye etmem.
Güç kaynağından değil de yeterli voltaj arttırmadığından donuyordur. Ben yine de çok arttırmanı tavsiye etmem.
Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 434 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Aralık 2022 #3 Berkay Keskin22 dedi: Selam RX560 ekran kartı aldım 300W güç kaynağıma taktım ama hız aşırtma yapınca bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor yetersiz mi? 400W alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben 400W ile kullanıyordum aldığım zamanlarda 400'e bile az diyorlardı.
Berkay Keskin22 dedi: Selam RX560 ekran kartı aldım 300W güç kaynağıma taktım ama hız aşırtma yapınca bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor yetersiz mi? 400W alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben 400W ile kullanıyordum aldığım zamanlarda 400'e bile az diyorlardı.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Aralık 2022 #4 Diğer bileşenler neler? PSU modeli nedir? timuti dedi: Güç kaynağından değil de yeterli voltaj arttırmadığından donuyordur. Genişletmek için tıkla... Yanlış ve alakasız bilgi. Düşük voltaj olsa, PSU'nun çalışma aralığının dışında kalacağı için hiç çalışmazdı.
Diğer bileşenler neler? PSU modeli nedir? timuti dedi: Güç kaynağından değil de yeterli voltaj arttırmadığından donuyordur. Genişletmek için tıkla... Yanlış ve alakasız bilgi. Düşük voltaj olsa, PSU'nun çalışma aralığının dışında kalacağı için hiç çalışmazdı.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 30 Aralık 2022 #5 erme dedi: Diğer bileşenler neler? PSU modeli nedir? Yanlış ve alakasız bilgi. Düşük voltaj olsa, PSU'nun çalışma aralığının dışında kalacağı için hiç çalışmazdı. Genişletmek için tıkla... Zaten 75W ekran kartı, neyine güç yetmeyecek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2022
erme dedi: Diğer bileşenler neler? PSU modeli nedir? Yanlış ve alakasız bilgi. Düşük voltaj olsa, PSU'nun çalışma aralığının dışında kalacağı için hiç çalışmazdı. Genişletmek için tıkla... Zaten 75W ekran kartı, neyine güç yetmeyecek?
Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 13 Ocak 2023 #6 timuti dedi: Zaten 75W ekran kartı, neyine güç yetmeyecek? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını aldım gayet güncel oyunları oynuyorum ama hız aşırtma yapamıyorum maalesef yaptığım gibi bilgisayar donuyor ve kapanıyor güç kaynağı şart.
timuti dedi: Zaten 75W ekran kartı, neyine güç yetmeyecek? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını aldım gayet güncel oyunları oynuyorum ama hız aşırtma yapamıyorum maalesef yaptığım gibi bilgisayar donuyor ve kapanıyor güç kaynağı şart.