RX 560 alınır mı?

Bütçe
950

longd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, şu an işlemci olarak FX 8300 kullanıyorum. Bütçem 950 TL ve açıkçası 2. el ekran kartı almaya çok güvenemediğim ve darboğaz olabileceğini düşündüğüm için RX 560 almayı düşünüyorum. Sizce bu kart 1080P 30FPS için günümüzde yeterli mi? Ek olarak monitörüm DVI çıkışlı olduğu için bu kabloyu kartla birlikte sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim? Daha iyi kablo öneriniz varsa söyler misiniz?

Kablo: Dark DK CB DVIL180 1.8m 24+1pin DVI Kablo (Erkek/Erkek): Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:

Sahibinden GET ile alabilirsiniz ve o ekran kartını sıfır olarak almak bana mantıklı gelmiyor.

Bence al. Arkadaşımda var güzel kart çoğu oyunu oynuyor.

İnanın bana bana da mantıklı gelmiyor zamanında RX 570'i aynı fiyata alabiliyordum, fakat 2. el olup garantisi devam eden ekran kartı piyasada neredeyse yok. Garantisi geçmiş bir karta da 200 TL az vereceğim diye şansımı denemek istemiyorum açıkçası gereksiz bir risk gibi geliyor.
Sahibinden GET ile alabilirsiniz ve o ekran kartını sıfır olarak almak bana mantıklı gelmiyor.

Hocam üzerine eklemeye çalışın artık forumda sıfır RX 570 bile tavsiye edilmiyor. Üzerine sabrederek koyunca 1650 Super gibi modellere sahip oluyorsunuz.

RX460 kullanıyorum orta seviye bir işlemciyle. 2017 oyunlarına kadar yağ gibi oynatıyor. RX 560 daha üstün bir kart bence alınır.

Bu tür ekran kartlarını 2. el temiz bulabilirsin, kesinlikle sıfır almanı tavsiye etmem ve 570 2. eli daha iyi olacaktır senin için ve birçok oyunu da sorunsuz oynatır sana.

RX460 kullanıyorum orta seviye bir işlemciyle. 2017 oyunlarına kadar yağ gibi oynatıyor. RX 560 daha üstün bir kart bence alınır.

Ama sıfır olarak o para verilerek alınmaz. Anlayın üzerine ekleyerek veya 2.el alarak daha iyi olur benim içim acıyor o Kart'ı sıfır alan birini duyduğumda.
Bu tür ekran kartlarını 2. el temiz bulabilirsin, kesinlikle sıfır almanı tavsiye etmem ve 570 2. eli daha iyi olacaktır senin için.

Evet korkma sahibinden GET diye bir şey var 3 gün boyunca deneye biliyorsun beğenmezsen paran gitmiyor ürün sahibine aktarılıyor gerçekten değmez.

Anladım farkındayım fakat 3 gün içinde her şey güzel olsa bile sonuçta kart garanti süresinin üzerinde kullanılmış, bir şekilde bozulursa yapabileceğim tek şey tamiri için beklemek olur. Onun yerine ben biraz daha para biriktirene kadar sıfır alıp aynı yöntemle aldığım kartı satmayı düşünüyorum. Bütçemin üzerine ekleyeceğim miktarı hemen bulamayacağım için bence böylesi daha az riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…