RX 560 alınır mı?

UnrivaLl

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.el RX 560 var 4 GB ASUS ROG STRIX serisi arkadaş 3 ay önce almış az kullanmış garantisi falanda var temiz yani 650 TL'ye alınır mı sizce?
İşlemcim: FX 6300.

Arkadaşlar bu kartı almak istiyorum RX 570 2.el alınır mı sizce mining işlemi falan yok yazıyor altta ve çogu müşteri alışveriş yapmış yani yorumlarınıda okudum sitenin güvenilir gibi.

2. el de AMD tarafında ekran kartı tercih etmemenin en büyük nedeni mining ve sürücü hatalarıyla karşılaşmam. Hala aynı sorun devam ediyor mu bilmiyorum ama Global Wattman adı altında bu yaşadığım ve garanti kapsamında da çözüm üretilmemesi nedeni ile Nvidia tarafından eş değer kartlara yöneldim. Keza kullanmakta olduğum Asus Strix GTX 970 kartımı da daha üst seviye kart almak amacı ile satışa da koydum. İstanbul' da iseniz size bu kart için yardımcı olabilirim.

Model olarak ekstra iyi değil, fakat en kötü olan Armor modeli bile RX560'dan kat kat iyi olacaktır Nitro bulabilirseniz ya da Pulse aynı fiyata alın yoksa Gigabyte'da üzmez Aorus modeli hiç üzmez.

Model olarak ekstra iyi değil, fakat en kötü olan Armor modeli bile RX560'dan kat kat iyi olacaktır Nitro bulabilirseniz ya da Pulse aynı fiyata alın yoksa Gigabyte'da üzmez Aorus modeli hiç üzmez.

Bu kartı alıyorum test edince buraya yazıcam firma test edip yollicaz demişti bir de isteğe göre macun ve toz bakımı ücretsiz yapıyoruz dedi yaptırmalı mıyım sence.
Samsundayım

Arkadaşlar 2.el RX 560 var 4 GB ASUS ROG STRIX serisi arkadaş 3 ay önce almış az kullanmış garantisi falanda var temiz yani 650 TL'ye alınır mı sizce?
İşlemcim: FX 6300.

Elimde MSI RX 570 Gaming X 4G modeli var 600 düşünüyorum düşünür müsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…