RX 560 anakart uyumu

Semi bulut

Decapat
Bilgisayarlarla alakalı pek bir bilgim yok o yüzden yardim almak istiyorum GT1030 kullandığım bilgisayarımda RX 560'a yükseltsem sıkıntı olur mu?
A320 anakart
Ryzen 3 1200
240 GB SSD
1TB HDD
8 GB RAM bu arada bir 8 GB RAM daha ekleyerek yükseltmek istiyorum iki RAM birbirinden farklı olursa sorun olur mu?

Bilgisayarlarla alakalı pek bir bilgim yok o yüzden yardim almak istiyorum GT1030 kullandığım bilgisayarımda RX 560'a yükseltsem sıkıntı olur mu?
A320 anakart.
Ryzen 3 1200.
240 GB SSD.
1TB HDD.
8 GB RAM bu arada bir 8 GB RAM daha ekleyerek yükseltmek istiyorum iki RAM birbirinden farklı olursa sorun olur mu?

Darboğaz olmaz RX 570 ile sorunsuz kullanılıyor işlemci.
RAM'leri aynı almanızı önerir herkes aynı marka olmasa bile gecikme değeri ve frekanslarını aynı almaya çalışın en azından.

A320 anakart.
Ryzen 3 1200.
240 GB SSD.
1TB HDD.

Sıkıntı olmaz. AF modeli ise RX 570'de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı