RX 560 ani kullanım dalgalanmaları

Bekjahar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım hiçbir işlem yapmıyor %0ken bir anda %50 bir anda %99 %80 gibi rakamlara cıkıyor bir önceki ekran kartım RX 5700 XT idi DDU ile güvenli modda güzelce sildim RX 560 yani yeni kartımın driverını yükledım fakat böyle bir sorunla karşılaşmaktayım.
İşlemci Ryzen 5 3600X.
Power 650W Thermaltake Lite Power.
8 GB 3200mh RAM G.Skill Ripjaws.
Anakart Gigabyte B450M S2H.

Not daha demın Netflix'e girerken bir karıncalanma oldu görüntü gitti. Display Port'la bağlı ekran kartı çıkarıp taktım. Tam takamamısım galiba düzeldi çıkarıp takınca. Ama sabah Valorant girmiştim. Aksam geldim, açtım. Netflix'e girdim görüntü gitti karısık bir durum. Thermal macun yeni yenilendi.

1920x1080 165 Hz değerleri ile kullanıyorum.

Merhabalar. Aniden %80 gibi kullanım değerleri için sürücü değişikliğini deneyebilirsiniz. Sürücü değişikliği sonrası hala görüntü gitmesi problemi meydana gelirse birde HDMI ile görüntü almayı deneyebilirsiniz. Ayrıca şu konuyu da inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı