aykutyt Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 25 16 Aralık 2020 #11 Jobs dedi: Pardon hocam ya insanlar biraz fırsatçılık yapıp bayağı yükseltmişler ben sen dengi dediğin için birkaç seçenek sundum. Genişletmek için tıkla... Evet önceden bu kadar pahalı değildi. Son düzenleme: 16 Aralık 2020
Jobs dedi: Pardon hocam ya insanlar biraz fırsatçılık yapıp bayağı yükseltmişler ben sen dengi dediğin için birkaç seçenek sundum. Genişletmek için tıkla... Evet önceden bu kadar pahalı değildi.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 aykutyt dedi: Evet önceden bu kadar pahalı değildi. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben mesajımda kural ihlali yapmışım mesajınızda düzenle yapıp düzelte basıp benim hatamıda düzeltinde yazım hatası mesajı alıntılama cezası yemeyin ben düzelttim.
aykutyt dedi: Evet önceden bu kadar pahalı değildi. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben mesajımda kural ihlali yapmışım mesajınızda düzenle yapıp düzelte basıp benim hatamıda düzeltinde yazım hatası mesajı alıntılama cezası yemeyin ben düzelttim.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 $ilent dedi: GTX 1050 bakabilirsiniz, zorlarsanız RX 470 bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... rx 470 rahat bulunabiliyor SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 hasar var mıdır ya da mining yapılmış mıdır bilmem ama bence bir arayıp sorun
$ilent dedi: GTX 1050 bakabilirsiniz, zorlarsanız RX 470 bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... rx 470 rahat bulunabiliyor SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 hasar var mıdır ya da mining yapılmış mıdır bilmem ama bence bir arayıp sorun
aykutyt Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 25 16 Aralık 2020 #14 Eren1661 dedi: RX 470 rahat bulunabiliyor SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 hasar var mıdır ya da mining yapılmış mıdır bilmem ama bence bir arayıp sorun Genişletmek için tıkla... Evet o ilanı ben de gördüm. Acaba diyorum bu ekran kartım tam ölmeden satsam mı? Çünkü daha kötü olursa bu sefer çok ucuza gider.
Eren1661 dedi: RX 470 rahat bulunabiliyor SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 hasar var mıdır ya da mining yapılmış mıdır bilmem ama bence bir arayıp sorun Genişletmek için tıkla... Evet o ilanı ben de gördüm. Acaba diyorum bu ekran kartım tam ölmeden satsam mı? Çünkü daha kötü olursa bu sefer çok ucuza gider.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #15 aykutyt dedi: Evet o ilanı ben de gördüm. Acaba diyorum bu ekran kartım tam ölmeden satsam mı? Çünkü daha kötü olursa bu sefer çok ucuza gider. Genişletmek için tıkla... fiyat artmadan ara bir sor bence o fiyata eğer miningsiz ve sorunsuzsa gözün kapalı al
aykutyt dedi: Evet o ilanı ben de gördüm. Acaba diyorum bu ekran kartım tam ölmeden satsam mı? Çünkü daha kötü olursa bu sefer çok ucuza gider. Genişletmek için tıkla... fiyat artmadan ara bir sor bence o fiyata eğer miningsiz ve sorunsuzsa gözün kapalı al
aykutyt Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 25 16 Aralık 2020 #16 Eren1661 dedi: Fiyat artmadan ara bir sor bence o fiyata eğer miningsiz ve sorunsuzsa gözün kapalı al. Genişletmek için tıkla... Güzel fırsat olurdu benim için de maalesef daha ekran kartımı satıp para toplamam gerek.
Eren1661 dedi: Fiyat artmadan ara bir sor bence o fiyata eğer miningsiz ve sorunsuzsa gözün kapalı al. Genişletmek için tıkla... Güzel fırsat olurdu benim için de maalesef daha ekran kartımı satıp para toplamam gerek.