RX 560 ekran kartını 7 yıldır kullanıyorum

Dayanır diyenler performans açısından diyordur. Ona bakarsak benim 2010 yılında aldığım pc'yi ara sıra nostalji olsun açısından açıp çalıştırıyorum ve sorunsuz kullanabiliyorum. Dediğim gibi performans açısından diyorlardır.

Oyun zevki olmayan çok kişi gördüm de, çıtayı bu kadar yukarı çekeni ilk defa görüyorum. Helal olsun.

Vallahi hocam oyun zevkim var. Ben istekler demiştim lakin beni zorladınız şimdi. Alan Wake 2 güzel bir oyun olsa da ETS 2 kadar iyi değildir. Daha iyi diyenin oyun zevki yoktur.

Vallahi hocam oyun zevkim var. Ben istekler demiştim lakin beni zorladınız şimdi. Alan Wake 2 güzel bir oyun olsa da ETS 2 kadar iyi değildir. Daha iyi diyenin oyun zevki yoktur.

Maalesef ki, ETS2 ancak dedesinden kalma bilgisayarı kullanan 12 yaşındaki çocuklara ya da 40 yaşındaki işsiz adamlara hitap eden bir oyundur.

Bizler hamdolsun ikisi de olmadığımız için Alan Wake 2 oynamaya devam edeceğiz.

Vallahi yukarıda saydığınız 2 kritere de uymuyorum. PC dedemden kalmadı. 12 yaşından büyüğüm, 40 yaşından küçüğüm. Alan Wake 2 çok güzel oyundur ama ETS 2 daha çok güzel bir oyundur.

ETS 2 tek kişilik oynandığında huzur verici ve ideal bir simülasyondur, çoklu oynandığında ise tüm dandik ülkelerin vatandaşlarının toplandığı bir mülteci kampı gibidir.

ETS 2 tek kişilik oynandığında huzur verici ve ideal bir simülasyondur, çoklu oynandığında ise tüm vasat ülke vatandaşlarının toplandığı bir mülteci kampı gibidir.
Hocam size inat RTX4080 ile ETS2 oynarken çektiğim ekran görüntüsünü buraya bırakacağım. Bekleyin beni, unutmayacağım.

Hocam size inat RTX4080 ile ETS2 oynarken çektiğim ekran görüntüsünü buraya bırakacağım. Bekleyin beni, unutmayacağım.

Seve seve. Beklerken ben de RTX 4070 ile Alan Wake 2 oynarken aldığım videoyu atayım bari.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 1.5 saatlik ETS2 videom var da 960 ile. Biraz daha beklemeniz gerekecek.

Hakikaten YouTube da bu oyunu genelde +40 kel adamlar oynuyor, güzel tespit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…