RX 560 FurMark testinde kaç dereceyi ve hangi çözünürlükte kaç FPS'yi görüyor yazabilir misiniz?2. el alacağım değerler lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kahin filan değiliz. Ekran kartına , kullanım şekil ve zamanına , Ne kadar sıcaklıkta çalıştığı önemlidir. 2. el alacaksanız sahibi ile görüşün biz nereden bilelim?RX 560 FurMark testinde kaç dereceyi ve hangi çözünürlükte kaç FPS'yi görüyor yazabilir misiniz?2. el alacağım değerler lazım.
Biz kahin filan değiliz. Ekran kartına , kullanım şekil ve zamanına , Ne kadar sıcaklıkta çalıştığı önemlidir. 2. el alacaksanız sahibi ile görüşün biz nereden bilelim?
Kahin olacağımdan değil zaten. Kartın kullanımına göre değişir. 2. el sonuçta kart sahibinden test yapmasını ve değerleri isteyebilir. Ama pek güvenebileceğini zannetmem.Adam senden kahin olmanı beklememiş bilen varsa yazmasını rica etmiş.
Kahin olacağımdan değil zaten. Kartın kullanımına göre değişir. 2. el sonuçta kart sahibinden test yapmasını ve değerleri isteyebilir. Ama pek güvenebileceğini zannetmem.
adam senden kahin olmanı beklememiş bilen varsa yazmasını rica etmiş.
Eğer birinde varsa bu kart test etmesini ve değerleri yazmasını istedim bende test edeceğim değerlerin normalliğini sorgulayacağım kahin olmanı istemedim yani boş yorum yazma soru sorduk cevap yaz yazıyosan.
Bir sen anladın beni vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.