RX 560 FurMark Değerleri Nedir?

RX 560 FurMark testinde kaç dereceyi ve hangi çözünürlükte kaç FPS'yi görüyor yazabilir misiniz?2. el alacağım değerler lazım.
Biz kahin filan değiliz. Ekran kartına , kullanım şekil ve zamanına , Ne kadar sıcaklıkta çalıştığı önemlidir. 2. el alacaksanız sahibi ile görüşün biz nereden bilelim?

Kahin olacağımdan değil zaten. Kartın kullanımına göre değişir. 2. el sonuçta kart sahibinden test yapmasını ve değerleri isteyebilir. Ama pek güvenebileceğini zannetmem.

Eğer birinde varsa bu kart test etmesini ve değerleri yazmasını istedim bende test edeceğim değerlerin normalliğini sorgulayacağım kahin olmanı istemedim yani boş yorum yazma soru sorduk cevap yaz yazıyosan.
:D adam senden kahin olmanı beklememiş bilen varsa yazmasını rica etmiş.

Bir sen anladın beni vallahi.

Eğer birinde varsa bu kart test etmesini ve değerleri yazmasını istedim bende test edeceğim değerlerin normalliğini sorgulayacağım kahin olmanı istemedim yani boş yorum yazma soru sorduk cevap yaz yazıyosan.

Bir sen anladın beni vallahi.

Yanlış anladın galiba. Güzel kardeşim şimdi sana düzgün ve anlayacağın şekilde anlatacağım.
Boş yorum deyip saçma sapan anlamadan uzatan da sensin. 🤭

Öncelikle herkesteki kart aynıymış gibi test istiyorsun. Sanki herkesteki kartta performans aynı olacak... Bu yüzden test değerlerinin normalliğini sorgulayamazsın.

Belki de satıcı dolandırıcıdır. Belki de madencilik yapılmış bir kart satıyor? Veya çok kullanılıp az kullanılmış gibi satıyordur. Herkese güvenemeyeceğini de anlamışsan devam edelim. Sonuçta madencilik yapılan veya çok kullanılmış bir kart satabilirler değil mi? Üstüne satıcı bunu bilerek belirtmemişte olabilir. Dolandırılmayacaksın diye bir şey yok.

Kahin miyiz? dediğimi ciddiye alacak kadar düşüncesiz olduğunu düşünmüyordum. Bunun için sözümü geri alıyorum. Arkadaş bilen biri varsa yazsın demiş dediklerim bunu açıklıyor gayet. Nesini uzattın anlamadım.

Yapman gereken şey almayı düşündüğün kart satıcısı ile iletişime geçip (telefon numarası , e-posta vs. gibi) test sonuçları istemen olabilir. Umarım anlamışsındır ve daha fazla uzatmanı istemiyorum gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı