N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 18 Kasım 2018 #21 TerabyteForever dedi: Tüh! Keşke satmadan önce gelseydim de yardım etseydim. Bir Xeon kullanıcısını daha kaybettik demek... Genişletmek için tıkla... Bu arada O.C. denedim. 1 frekans bile arttırınca PC açılmıyordu.
TerabyteForever dedi: Tüh! Keşke satmadan önce gelseydim de yardım etseydim. Bir Xeon kullanıcısını daha kaybettik demek... Genişletmek için tıkla... Bu arada O.C. denedim. 1 frekans bile arttırınca PC açılmıyordu.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #22 Nayeon dedi: Bu arada O.C. denedim. 1 frekans bile arttırınca PC açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Anakarttan imiş demek ki. Anakart neydi?
Nayeon dedi: Bu arada O.C. denedim. 1 frekans bile arttırınca PC açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Anakarttan imiş demek ki. Anakart neydi?
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 18 Kasım 2018 #23 TerabyteForever dedi: Anakarttan imiş demek ki. Anakart neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende en son ondan şüphelendim. MSI G41M-P26
TerabyteForever dedi: Anakarttan imiş demek ki. Anakart neydi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende en son ondan şüphelendim. MSI G41M-P26
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #24 Nayeon dedi: Hocam bende en son ondan şüphelendim. MSI G41M-P26 Genişletmek için tıkla... Elektrik bandı ile O.C yaptırabilirdiniz. O.C olmayan işlemci ve anakarta O.C yapılabiliyor. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nayeon dedi: Hocam bende en son ondan şüphelendim. MSI G41M-P26 Genişletmek için tıkla... Elektrik bandı ile O.C yaptırabilirdiniz. O.C olmayan işlemci ve anakarta O.C yapılabiliyor. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 18 Kasım 2018 #25 TerabyteForever dedi: Elektrik bandı ile O.C yaptırabilirdiniz. O.C olmayan işlemci ve anakarta O.C yapılabiliyor. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. O bantları oraya yapıştırınca kendiliğinden overclock mu oluyor?
TerabyteForever dedi: Elektrik bandı ile O.C yaptırabilirdiniz. O.C olmayan işlemci ve anakarta O.C yapılabiliyor. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. O bantları oraya yapıştırınca kendiliğinden overclock mu oluyor?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #26 Nayeon dedi: Hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. O bantları oraya yapıştırınca kendiliğinden overclock mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Fazla voltaj verdiği için kendi kendine oluyor diye biliyorum. İşlemciyi bantlayıp anakarta takınca O.C oluyor evet.
Nayeon dedi: Hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. O bantları oraya yapıştırınca kendiliğinden overclock mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Fazla voltaj verdiği için kendi kendine oluyor diye biliyorum. İşlemciyi bantlayıp anakarta takınca O.C oluyor evet.
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 18 Kasım 2018 #27 TerabyteForever dedi: Fazla voltaj verdiği için kendi kendine oluyor diye biliyorum. İşlemciyi bantlayıp anakarta takınca O.C oluyor evet. Genişletmek için tıkla... Vay be, bu güzel bilgi için teşekkürler.
TerabyteForever dedi: Fazla voltaj verdiği için kendi kendine oluyor diye biliyorum. İşlemciyi bantlayıp anakarta takınca O.C oluyor evet. Genişletmek için tıkla... Vay be, bu güzel bilgi için teşekkürler.