Arkadaşlar bana RX 560 için 550 wattlık kaliteli markalardan PSU önerir misiniz? Hem ileriye dönük olsun hem işimi görsün. Arada 300-400 TL oynarsa 600 watt'lıkta olur.
Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam fiyat uygun geldi bana peki bu marka beni uzun zaman götür mü voltaj dengesizliği yapmaz değil mi ben ileride ekran kartımı güncellemek istesem RX 570'e falan PSU yeter mi?
Hocam fiyat uygun geldi bana peki bu marka beni uzun zaman götür mü voltaj dengesizliği yapmaz değil mi ben ileride ekran kartımı güncellemek istesem RX 570'e falan PSU yeter mi?
Noktalama bir öneri yapamam.
Bilindik bir marka, Sertifikası, Koruma seçenekleri arasında genellikle premium bir ürün olmadıkça ovp,opp,uvp olması yeterlidir.
Noktalama bir öneri yapamam.
Bilindik bir marka, sertifikası, koruma seçenekleri arasında genellikle premium bir ürün olmadıkça ovp, opp, uvp olması yeterlidir.
Güç kaynakların koruma devreleri oluyor.
OCP - Aşırı Akım Koruma
OVP - Aşırı Gerilim Koruma
UVP - Gerilim Altında Koruma
OPP - Aşırı Güç Koruma
OTP - Aşırı Sıcaklık Koruma
SCP - Kısa Devre Koruma
Güç kaynakların koruma devreleri oluyor.
Ocp - aşırı akım koruma.
Ovp - aşırı gerilim koruma.
Uvp - gerilim altında koruma.
Opp - aşırı güç koruma.
OTP - aşırı sıcaklık koruma.
SCP - kısa devre koruma.