RX 560 ikinci el satılmıyor

Teknobiyotik'ten Biostar RX 560 4GB almıştım ama Series S'in fiyatının açıklanmasıyla konsola geçme kararı aldım. Ekran kartı şuan satılmıyor en ucuz model olan Saphire modeli ise 950Tl. Saderce 3 hafta takılı kaldı 2 yıl garantisi neredeyse duruyor. 700Tlye 5 gün kadar önce ilan koydum ama satılmıyor. Beklesem gider mi? Letgo'nun öne çıkarma özelliği parasını hak ediyor mu?

Teknobiyotik'ten Biostar RX 560 4GB almıştım ama Series S'in fiyatının açıklanmasıyla konsola geçme kararı aldım. Ekran kartı şuan satılmıyor en ucuz model olan Saphire modeli ise 950Tl. Saderce 3 hafta takılı kaldı 2 yıl garantisi neredeyse duruyor. 700Tlye 5 gün kadar önce ilan koydum ama satılmıyor. Beklesem gider mi? Letgo'nun öne çıkarma özelliği parasını hak ediyor mu?
Bilmiyorum o fiyata azıcık bir şey daha ekleyerek RX 570 alınabilir. Ürününüz garantili ama arada büyük performans farkı var. İlk olarak 650 baktınız olmuyor en kötü ihtimal 625TL koyun. Pazarlık isteyene de 600 diyip geçin.
Aynı zamanda fazla aceleci davranmamaya bakın. 2.El sonuçta bugün olmaz yarın olur.

Sıfır fiyatını ele alarak koymanız biraz saçma olmuş.O fiyata daha güzel seçenekler olduğundan sizin kartınız pek ilgi görmüyor.
Tavsiyem tab'ki de fiyatı düşürmeniz.
Letgo'nun öne çıkarma özelliği parasını hak etmediğini düşünüyorum çünkü siz ürünü uygun koymadıkça insanların ilgisini çekmiyor ve bakıp geçiyorlar.
Sahibinden'i deneyebilirsiniz birde.

600-650 TL'ye rahat satılması gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı