RX 560 ile Mining

Th3 R0sgu3s+

Hectopat
Daha fazla  
Eğer aylık 500₺ gibi bir meblağ kazanabilirsem bu işe girip her ay 1 rx560 almak kafama yatıyor. Yalnız, anakart olayı sıkıntı benim için. Düşük bütçe için banada bi ethereum mining sistemi önerebilir misiniz?

RX460 ile mining'in bir getirisi olacağını sanmıyorum. Yani gelen gidere gider diye düşünüyorum. En az 470 ve üstü modellerle yapılıyor genelde.

İlk başta o kartla olmaz. Bütçenizi arttırmanız gerekiyor.

En az RX470 lazım mining için.

Arkadaşlar ben bu kartın grafik çekirdeği hızı 1750mHz olduğu için almak istedim. Rx470'in hızı ise min1250mHz O.C. Yapsak ise 1500mHz yapar. Amacım zaten ufak meblağlar kazanmak. Bu arada bitminer ve startminer siteleri scam yani emeğinizin karşılığını vermiyor asla. Para da yatırmadım.

Yaptığım hesaplamaya göre aylık 280 TL kazanırsınız. Elektrik faturasında ise +27 TL artış olur.

Yaptığım hesaplamaya göre aylık 280 TL kazanırsınız. Elektrik faturasında ise +27 TL artış olur.
İlgi ve alakanız için canı gönülden teşekkürler. Bu arada verdiğim linkteki kartın diğerlerinden ufak bir farkı var! Bu kart; Sapphire markasının üzerinde ufak miktarda oynama yaptığı karttır. O yüzden grafik işlemci hızı biraz daha yüksek. Herkese iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…