Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #1 Türkiye'de RX 560 incelemesi çeken 1 tane kanal yok. Bırakın incelemeyi bu kartla ilgili 1 tane bile Türkçe video yok. Türkiye'de niye kimse bu kartla ilgili video çekmiyor? Technopat da dahil Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2017
Türkiye'de RX 560 incelemesi çeken 1 tane kanal yok. Bırakın incelemeyi bu kartla ilgili 1 tane bile Türkçe video yok. Türkiye'de niye kimse bu kartla ilgili video çekmiyor? Technopat da dahil
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 29 Temmuz 2017 #2 Şu saçma bilgisayar var. Ne kadar inceleme olur bilemiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu saçma bilgisayar var. Ne kadar inceleme olur bilemiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #3 Wheeler Man dedi: Şu saçma bilgisayar var. Ne kadar inceleme olur bilemiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DDR3 nedir ya Keşke technopat incelese @Recep Baltaş
Wheeler Man dedi: Şu saçma bilgisayar var. Ne kadar inceleme olur bilemiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DDR3 nedir ya Keşke technopat incelese @Recep Baltaş
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #4 Ben de merak ettim şimdi. Yeni ofise taşınma telaşı arasında kaynadı gitti galiba.