RX 560 4 GB ile i3 10100F'i birleştirdiğimizde Sea of Thieves, BF 1, LoL, Valorant gibi oyunlarda 60 FPS üstü alır mıyım? Alırsam hangi ayarlarda alırım?
(16 GB RAM)
RX 560 4 GB ile i3 10100F'i birleştirdiğimizde Sea of Thieves, BF 1, LoL, Valorant gibi oyunlarda 60 FPS üstü alır mıyım? Alırsam hangi ayarlarda alırım?
(16 GB RAM)
Aynı bilgisayarın benzeri kuzenimde vardı cs de 250 fps civarı alıyordu high ayarlarda diğer oyunları test etme şansım olmadı maalesef ama iyi bir sistem işini her türlü görür o tür oyunlarda.
Rahat alırsınız ve yüksek FPS'lere çıkabilirsiniz. Valorant için düşük ayarlar garanti en az 200FPS, diğer oyunlardan bilgim olarak LoL içinde orta Ayarlar'da +200FPS alınabilir.
(16 GB RAM)
Hocam bahsettiğiniz oyunları oynamak için toplayacaksanız PC'yi işlemciniz fazla bile, RX570 8 GB'lık modelinde kullanıyorum i3 10100F işlemciyi sürekli yatıyor ama Unreal Engine gibi uygulamalarda yük altına giriyor, eğer oyun yapma gibi olsun grafik tasarım gibi olsun yazılım dilleriyle uğraşmayacaksanız daha düşük modellere de bakabilirsiniz.
Ben benzer bir kart olan R7 370 ile BF medium High karışık 60 FPS alabiliyordum. Zaten diğer oyunlarda ayar düşünmeksizin rahat rekabetçi düzeyde FPS alırsınız.