Yaklaşık 3 gün kadar önce bilgisayarıma AMD Radeon Driver güncellemesi geldi. Ben de normal olarak güncellemeyi indirip kurdum ve PC'yi yeniden başlattım. Bilgisayar açıldıktan sonra her şey normaldi. Bende sıkıldığım için Subnautica oynamaya karar verdim. Oyunu açtığımda 5 saniye oyun ya durdu ya durmadı birden görüntü yani giriş menüsü ve o dalgalar falan dondu. En başta bir hata oldu herhalde dedim ve çıkıp oyuna bir daha girdim fakat sorun hala devam ediyordu. İşin garip yanı Arka planda oyunun arkaplan müziği devam da ediyordu yani oyun değil sadece görüntü donmuştu. Fareyi hareket ettirince menülere basabildiğimi fark ettim ama ekranda en ufak bir kipirdama bile yoktu donmuştu. Bende hemen internette araştırmaya başladım unkown world forumda araştırdım ve bu sorunu sadece benim yaşamadığımı anladım. Bir süre sonra AC: Origins'e girincede 5-10 saniye sonra yine Subnautica'da yaşadığım problemi yaşamaya başladım ve artık canıma tak etti. İnternette bir çözüm yoktu bende driveri ve Subnautica'yı silip yeniden yükledim. Bu arada Oyun korsan değil Steam'den yüklendi. Driver da AMD'nin kendi sitesinden. AMD destek forumlarında da bir konu açtım fakat konumu kapattılar.