Merhabalar;
Benim ekran kartsız bir sistemim var. Bu sisteme RX 560 takmak istiyorum fakat bazı ekran kartlarında Power Supply girişi varmış. RX 560 BIOSTAR Dual cooling versiyonunda bu kabloya ihtiyaç var mıdır?
Hocam besleme kablosu PSU'dan gelen varsa takabilirsiniz. Yoksa dönüştürücü alabilirsiniz. Fazla güç tüketimi olan bir kart değil. Ben bazı yerlerde beslemeli olan modelleri gördüm. Endişelenmeyin. Dönüştürücü bulmak kolay.
Peki fotoğrafla bu kablonun nasıl takılacağını gösterebilir misiniz internette hep ekran kartına bağlanan kısım gösteriliyor ben psu ya bağlanan kısmı bilmiyorum.
Hocam zaten PSU'nun içinden gelir. Eğer aldığınız model beslemeli gelirse konu açarsanız yardımcı olunur. Belki beslemeli olarak gelmeyebilir. Gelirse de sorun olmaz. Burada mutlaka yardımcı olacak arkadaş bulursunuz.
Hocam tam olarak nerede yazıyor? Ben doğru dürüst bir kaynak bulamadım, Techpowerup hariç. Ürünün kendi sitesinde bile yazmıyor. Özellikle bu BIOSTAR Dual Cooling modeli için konuşuyorum.