Çözüldü RX 560 sistem ekranda çizgiler çıktı ve dondu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darknight3457

Hectopat
Arkadaşlar az önce YouTube da video izlerken ekran yavaş yavaş bozulup çizgi ve karecikler şeklinde dondu mavi ekran verdi, sizce driver veya monitörde sorun olabilir mi?

Ekran kartım: RX 560 4 GB.
Driver: Adrenalin 21.4.1

Çözüm
Kurduğunuz sürücü sürümünü stabil olarak tanımlıyor AMD ve kullanıcılarda memnun. Ayrıca sürücü hatası olsa o şekilde hata vereceğini sanmıyorum, direk mavi ekrana düşer kapanırdı bilgisayar. Yine de önceden stabil olarak kullandığınız sürücüleri kurmayı deneyebilirsiniz.
Kurduğunuz sürücü sürümünü stabil olarak tanımlıyor AMD ve kullanıcılarda memnun. Ayrıca sürücü hatası olsa o şekilde hata vereceğini sanmıyorum, direk mavi ekrana düşer kapanırdı bilgisayar. Yine de önceden stabil olarak kullandığınız sürücüleri kurmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm

O zaman eskiden daha stabil çalışan WHQL driverlarını kurayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı