RX 560 sistem görüntü vermiyor

Murat5561k

Megapat
Yer
Samsun
Arkadaşlar Ebrar Bilgisayardan pazartesi günü bilgisayar sipariş verdim ve gelirken kırılmaması için ekran kartını ayrı göndermelerini istedim. Bilgisayar dün elime ulaştı ve ekran kartını taktığımda bilgisayara görüntü gelmiyor.

Monitörüm olduğu için anakarttan VGA kablosuyla bağladım, görüntü gelmedi.
Ekran kartının HDMI çıkışından televizyona bağladım yine görüntü gelmedi.
Gelen anakart 2. el gibiydi. Bilgisayarı açtığımda vida sesi geliyordu içinden. İncelediğimde anakartın üstündeki 2 vida düşmüştü. Kendim takmaya çalıştığımda dönüp duruyordu. Yalama yapmıştı.
  1. Ekran kartım: RX 560
  2. İşlemcim: G4560
  3. Anakartım: MSI H110M PRO-VD
Anakartın BIOS güncellemesi yapılmamış diyenler olursa, eğer yapılmamış olsaydı, ekran kartı takılı olmadığında açılmazdı.

OnBoard'dan görüntü geliyor yani?

İki vida düşmüş ise kargoda o bilgisayar epey öteye beriye atılmıştır. Yoksa kolay kolay vida sökülmez. Keşke monteli almasaydın...

Mümkünse sistemi söküp uzay montaj halinde çalıştırmayı dene. Ya da ekran kartını varsa alttaki PCIe portunda çalıştır.

OnBoard'dan görüntü geliyor yani?

İki vida düşmüş ise kargoda o bilgisayar epey öteye beriye atılmıştır. Yoksa kolay kolay vida sökülmez. Keşke monteli almasaydın...

Mümkünse sistemi söküp uzay montaj halinde çalıştırmayı dene. Ya da ekran kartını varsa alttaki PCIe portunda çalıştır.
OnBoard'dan görüntü geliyor, evet. Kargoda ekran kartı kırılmaması için, ekran kartını ayrı göndermelerini istedim bayağı da sarmışlardı ekran kartını. PCIe portu yok maalesef.

Çok teşekkürler. Ebrar Bilgisayar arayıp aktif dönüştürücü almam gerektiğini söyledi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı