RX 560 Sistem Nasıldır?

Bütçe
2000-2500tl arası ama çok az geçebilir

electus_8

Decapat
Daha fazla  
Piyasada 2500-3000 lira arasındaki alınabilecek en iyi sistem şu anlık bu.
Ekran kartı olarak size 2.el RX 470/570 önerebilirim.
Bazı parçaları sıfır bazıları ikinci el alarak RX 470/570'li bir sistem daha iyi olacaktır.
Örneğin bu sistemdeki kasa yerine ikinci el bir Zalman alırsan güzel olur.

O kasa benim pek hoşuma gitmedi. Kasaya ne kadar para ayırırsın? Bir de tavsiyem güç kaynağını kesinlikle değiştirmelisin.

Kasa ve güç kaynağı çok kötü.

Kasa bilerek ucuz oldugu içi, n seçtim görünüş önemli değil ama güç kaynağı bence kötüdeğil 500W +80.

RX570 AMD Ryzen 3 1200 darbpğaz olur.

Kasa bilerek ucuz oldugu içi, n seçtim görünüş önemli değil ama güç kaynağı bence kötüdeğil 500W +80.
Güç kaynağı Rampage. Bana sorarsan daha bilindik bir marka almalısın güç kaynağı için. ( istersen araştırabilirsin ) Çünkü bu rampage , power boost gibi markalar çin üretimi. Ve hiç uzun vadeli kullanabileceğin bir PSU olduğunu düşünmüyorum.

O kasa benim pek hoşuma gitmedi. Kasaya ne kadar para ayırırsın? Bir de tavsiyem güç kaynağını kesinlikle değiştirmelisin.

Güç kaynağında ne var anlamadım 500W +80 kasa da ucuz oldugu için seçtim yoksan güzelini buulabilirim ama ucuz oldugu için.

Tamam araştırısan çok memnun olurum.

Bir de bir şey soracağım bende şu an bir kasa var içi acayip toz oluyor hava akışı yüzünden mi oluyor yoksa 200TL falan yeni kasa alsam o daha mı az toz olur bu arada kas konusunda da yardım eddebilir misiniz ama şunu isityorum görünüş güzel olsun ama 250TL geçmesin kasa bir de şu içi tozlanmayan hiç kasa var mı?
Son mesajımı okuyabilir misiniz?

Okudum.

Bu fiyat civarina en iyi sistem.
Majesty 1270 [Yavuz Selim] | R3 1200 RX 570 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com SSD'yi çıkarıp HDD alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…