Serasker Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Madara Uchia dedi: Kasmadan oynayabilecek sistemin varsa daha iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... RX 560'lı sistemle 40 50 FPS almayı planlıyorum orta düşük ayarlarda sizce bu performansı verir mi hocam
Madara Uchia dedi: Kasmadan oynayabilecek sistemin varsa daha iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... RX 560'lı sistemle 40 50 FPS almayı planlıyorum orta düşük ayarlarda sizce bu performansı verir mi hocam
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2024 #2 Serasker dedi: RX 560'lı sistemle 40 50 FPS almayı planlıyorum orta düşük ayarlarda sizce bu performansı verir mi hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serasker dedi: RX 560'lı sistemle 40 50 FPS almayı planlıyorum orta düşük ayarlarda sizce bu performansı verir mi hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.586 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 24 Aralık 2024 #3 Yaklaşık 30 civarında bir FPS değeri alabilirsiniz. Eğer ekran kartının gücü yeterse Lossless Scaling ile biraz daha FPS arttırabilirsiniz. Ama ne kadar verimli olur bilemem.
Yaklaşık 30 civarında bir FPS değeri alabilirsiniz. Eğer ekran kartının gücü yeterse Lossless Scaling ile biraz daha FPS arttırabilirsiniz. Ama ne kadar verimli olur bilemem.