RX 560 sistem Valorant kasma sorunu

Cihan zafer

Hectopat
Ekran kartı: RX 560.

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 Quad Core Processor 4 çekirdek 3.1 GHz.

Temel kart üreticisi ASUSTeK Computer ınc.

Temel kart ürünü Prime A320M-F

Temel kart sürümü rev X. 0X.

RAM: 8 GB.

Windows 10 Pro crackli 64 Bit.
Direct X 12.

Bu sistemle en azından en düşükte drop yemeden oynayacağımı düşünüyordum yanlış mı düşünüyor? Eski PC bundan kötüydü ekran kartı falan ama drop yemiyordum. Şu an hem arada kasma oluyor ama daha büyük sorun çok fazla drop giriyor işlemci 3.1 yazıyor ama 2.7 de çalışıyor bakıyorum performanstan onu artırsam düzelir mi? Ya da hangi parça eksik kalıyor onu söyler misiniz? Onun yerine bu bilgisayarı tamamlayacak parça önerisi de yapar mısınız biraz fazla şey istedim kusura bakmayın :(

SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi?
XMP açık mı?
ssd kullanıyorum ama 250 gb ve neredeyse cogu dolu bir etkisi olur mu bilmiyorum ama.

xmp destekliyor mu bilmiyorum ama özel olarak açmadım .
Drop girmemesi için FPS'ini sabitlemeyi deneyebilirsin.
denedim daha iyi ama hala yaşıyorum bazen 1 saat oynadıktan sonra fena drop yiyorum bazense pc 6 7 saat açık kaldıktan sonra giriyorum yağ gibi akıyor anlamadım

ssd kullanıyorum ama 250 gb ve neredeyse cogu dolu bir etkisi olur mu bilmiyorum ama.

xmp destekliyor mu bilmiyorum ama özel olarak açmadım .
Depolama boşaltmayı deneyin biraz. Pek bir değişiklik olmayabilir.
BIOS üzerinden D.O.C.P. ya da X.M.P. diye geçen ayar kapalıysa onu açın. (Profile 1'e çekin)

Ayrıca oyun içi işlemci sıcaklığınızı da MSI Afterburner üzerinden kontrol edin.

Ssd ne kadar dolu
223 ün 40 gb ı boş
Depolama boşaltmayı deneyin biraz. Pek bir değişiklik olmayabilir.
BIOS üzerinden D.O.C.P. ya da X.M.P. diye geçen ayar kapalıysa onu açın. (Profile 1'e çekin)

Ayrıca oyun içi işlemci sıcaklığınızı da MSI Afterburner üzerinden kontrol edin.
deneyip geri yazacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı