Valorant'da düşük FPS almanın tek nedeni kullandığın işlemci. Kendim 5600x işlemci, RX 550 2GB ekran kartı, single 8GB RAM kullanıyorum. RAM daha sonra 1 adet daha aldım ve 10 FPS bile fark yaratmadı Valorant ve CS:GO için. Diğer ağır oyunlarda işe yarayabilir, ama CS:GO ve Valorant için iyi bir işlemcin varsa dual RAM yapmak fayda etmez. Ama senin için dual RAM olması işe yarayabilir bir tık.
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AKICI OYUN VE GELİŞMİŞ ÇOKLU İŞLEM PERFORMANSI GELİŞMİŞ OYUNLAR VE ÇOKLU İŞLEM KABİLİYETİ İLE İHTİYAÇLARINIZI ANALİZ ETMEK VE ONLARA UYUM SAĞLAMAK İÇİN GERÇEK MAKİNE ZEKASI SUNAN, 12 İŞ PARÇACIKLI EN…