RX 560 sisteme işlemci önerisi

Furkan Byndr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Xpg Gammix D30 3200 MHz 8 Gb
Anakart
Asus B450-M Dragon
ASUS ROG STRIX RX 560 V2 4 GB ekran kartı aldım. Sistemde AMD Athlon 3000G işlemci var. Darboğaz var sanırım performans artışı olmadı çünkü Valorant tarzı oyunlarda yardım ve öneri yapar misiniz overclock yapsam düzelir mi yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bürçe ne kadar hocam? 2K civarı ise 5500 alabilirsiniz. Bu arada ramin aynısından alıp 8x2 yapmanızı öneririm.

Hocam 2k ya zorlamaya çalışacam ama dediğin gibi ram de almam lazım R5 4500 var biraz daha uygun o nasıldır bilemiyorum. Espor tarzı oyunlar oynuyorum valorant Zula csgo tarzı birde pes 2021 üst düzey bı sisteme ihtiyacım yok yanı valorantta 200 ün altına çok inmesin yeter min ayarlarda

Hocam 2k ya zorlamaya çalışacam ama dediğin gibi ram de almam lazım R5 4500 var biraz daha uygun o nasıldır bilemiyorum. Espor tarzı oyunlar oynuyorum valorant Zula csgo tarzı birde pes 2021 üst düzey bı sisteme ihtiyacım yok yanı valorantta 200 ün altına çok inmesin yeter min ayarlarda
4500 alınmaz hocam aralarında 300TL fark var kesinlikle 5500 için değer o fark.
Ram olarak bunu alın
Artık bir şekilde bütçeyi arttırmaya çalışın artmıyorsa 2.el alın, 4500 almayın.

Teşekkürler hocam. Peki nasıl bı Fps değeri olur. Şuan sistemde Valorant düşük ayarlar 75-120 arası aliyorum çok drop yiyor
Buna yakın FPS olur hocam belki bir tık düşük olur. Ekran kartınızın rakibi 1050 ama videosu yoktu 1050Ti ve 5500 ile çekilmiş bir test. Zaten Valorant işlemci odaklı olduğu için çok fark olmaz videoyla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna yakın FPS olur hocam belki bir tık düşük olur. Ekran kartınızın rakibi 1050 ama videosu yoktu 1050Ti ve 5500 ile çekilmiş bir test. Zaten Valorant işlemci odaklı olduğu için çok fark olmaz videoyla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu videoyu buldum Rx550 Den daha güçlü 560 en kötü bu videodaki Fps değerlerini alırım değil mi ? Teşekkürler şimdiden.

Hocam bu videoyu buldum RX550'den daha güçlü 560 en kötü bu videodaki FPS değerlerini alırım değil mi? Teşekkürler şimdiden.

Aynen. RX 550, GT 1030 denginde. Sizin kartınız ise 1050 siz biraz daha iyi performans alırsınız. Çok fark etmez Valorant işlemci odaklı olduğu için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı