RX 560 sisteme upgrade önerisi

Ryben

Centipat
Daha fazla  
GPU: Radeon RX 560 series.
CPU: AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics.
RAM: 8 GB.
Anakartım da ASUS Prime A320M-R

Sizce bu bilgisayara ne gibi bir yükseltme yapmalıyım? Yapay zekadan da destek aldım, bir de size sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme yükseltme yapmanızı önermem. GPU yükseltseniz CPU zorlanır CPU yükseltseniz dengesiz olur. Yeni sisteme geçin. Bütçenizi belirtip sistem önerisi konusu açın.

Sistemde nerede bir dengesizlik var ana kartta mı? Yani tek taraflı yükseltmeyi mi kast ettin anlamadım kanka.

Hocam yükseltmeye değecek bir PC değil. Arkadaşın dediği doğru. Burada hangi parçaya upgrade yapsanız diğerini de aynı şekilde yükseltmeniz gerekir. Yeni PC parasına upgrade yapmaktansa yeni PC almak daha mantıklı.

Anladım.

Sistemde nerede bir dengesizlik var ana kartta mı? Yani tek taraflı yükseltmeyi mi kast ettin anlamadım kanka.

Ben sistemin yükseltmeye açık olmadığını söylemeye çalıştım. İşlemciyi yükseltirseniz sistem dengesiz olur ekran kartını yükseltirseniz darboğazolur. İkisini de yükseltirseniz zaten bir PC parası çıkıyor neredeyse. Sistemi satıp yeni sistem alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…