Tehlikeli bir hata, donanımsal arıza işareti olabiliyor. @Yener K. 'un tavsiyelerini denedikten sonra halen sorun devam ederse eski sürüm sürücülerle de test edin. Düzelmezse, Ekran kartına bakım/onarım yapmanız gerekebilir.Ekran kartım MSI RX 560 Aero ITX OC.
Son zamanlarda konu başlığındaki hatayı çok fazla almaya başladım. Ekran donuyor sonra, kararıyor ondan sonra da hata çıkıyor. Sürücüyü silip tekrar yükledim yine aynı.
sürücüyü ddu ile kaldırıp tekrardan yükledimSürücüyü nasıl kaldırdınız?
Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrardan yükledim.
Hocam, sürücüyü DDU ile kaldırıp WHQL sürücüyü yükleyip deneyin. Olmazsa, UV yapıp deneyin. Kademeli olarak düşürün.
20.11.2 olan WHQL sürücüyü tavsiye ederim.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
AMD Ekran Kartları için Undervolt Rehberi 2020
Yazın en sıcak dönemindesiniz, virüsten dışarı çıkamıyorsunuz, sabah akşam bilgisayardasınız ve özellikle bu dönemlerde PC'den yükselerek gelen fan sesi ve yüksek sıcaklıklar sizi rahatsız etmeye başladı, herkesin dilinde bir undervolt diye daldınız foruma ve buradasınız :) Öncelikle undervolt...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.