RX 560 tabanlı sistem reset problemi

mericJ

Hectopat
Merhaba, bilgisayarım kendi kendine reset atıyor işletim sistemim Windows 10 Pro, oyun oynarken monitör sinyal yok deyip kapanıyor ve PC donuyor ve kasa bazen çalışıyor bazen kapanıyor ekran kartı ve anakartımı yeni aldım ekran kartı ASUS STRIX RX 560, anakartım ASUS'A-88XM ısıdan felan demeyin çünkü sıvı soğutma kullanıyorum bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU kaynaklı olabilir, PSU'nuz nedir ?

Ekran kartı sürücüleri güncel mi? 19.9.2 sürümüne güncelle. Chipset sürücünde güncel olsun.

driver booster uygulamasını tavsiye etmiyorum, yanlış sürücüleri indirebiliyor. El ile sürücü kurunuz.

Bide öyle deneyelim o zaman
Temiz kurulup yap, sakın driver booster gibi uygulamalara bulaşma sağlıklı değil. Formattan sonra, ilk chipset sonra ekran kartı driverini kur. Sonra windows güncelleştirmelerini yap.

Temiz kurulup yap, sakın driver booster gibi uygulamalara bulaşma sağlıklı değil. Formattan sonra, ilk chipset sonra ekran kartı driverini kur. Sonra windows güncelleştirmelerini yap.
Chipset linkini atarmısın sistemime uygun ben daha önce duymadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…