RX 560 Uygulaması açılmıyor

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı uygulamam açılmıyor. Sağ altta gizli çubuklarda göremedim. Açmaya çalıştım ve açılmadı. Hiçbir hata falan almadım. Tıklayınca hiçbir şekilde açılmıyor. Çözümlerinizi bekliyorum. RX560.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ekran kartı sürücüsünden bahsediyorsunuz. Bilgisayarı kapatıp açmayı denediniz mi? Aynı sorun benim başıma gelmişti o şekilde çözmüştüm.

Sanırım ekran kartı sürücüsünden bahsediyorsunuz. Bilgisayarı kapatıp açmayı denediniz mi? Aynı sorun benim başıma gelmişti o şekilde çözmüştüm.

Kapadım açtım düzelmedi. Bilgisayarı her açtığımda gizli çubuklarda Radeon Software gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor. Açılmıyor.
Şimdi ben zaten öyle yapmıştım. Silip yükleyince ekran kartı ayarlarım gidermi? Hepsini en baştan mı yapmak zorunda kalacağım. Ayrıca ekran kartı ayarlarım halen ayarladığım gibi. Ama açılmıyor.
Bu olay BlueStacks indirdiğim zaman oldu. İndirdiğim zaman eğer engellenen bir şey varsa kapatılır diyordu. Acaba bir alakası var mıdır? Varsa silmeyi deneyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…