FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 RAM Neo Forza 8GB 3200MHz DDR4 Ram Ekran kartı Biostar Rx560 Anakart Colorful A320M-K PRO İşlemci Amd Ryzen 3 1200 AF Arkadaşlarım çok gaza getirdi CS:GO envanterini sat Dying Light 2 al dediler. Ben de aldım. Sizce kaldırır mı kaç FPS oynayabilirim?
Arkadaşlarım çok gaza getirdi CS:GO envanterini sat Dying Light 2 al dediler. Ben de aldım. Sizce kaldırır mı kaç FPS oynayabilirim?
i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 FozyMen dedi: Arkadaşlarım çok gaza getirdi CS:GO envanterini sat Dying Light 2 al dediler. Ben de aldım. Sizce kaldırır mı kaç FPS oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı PC bende de var. Takipteyim. Artı 0 Eksi
FozyMen dedi: Arkadaşlarım çok gaza getirdi CS:GO envanterini sat Dying Light 2 al dediler. Ben de aldım. Sizce kaldırır mı kaç FPS oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı PC bende de var. Takipteyim.
carter76 Centipat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et